web analytics
Gå till innehåll

Kommer värmen snart?

Lördag förmiddag och jag har bestämt mig för att rensa i min dator. Det är sällan jag sitter vid min dator numera. De blogginlägg jag har gjort är ofta skrivna via min mobil. Så varför sitter jag inte vid min dator i stället? Förr fick jag alltid höra att det var det enda jag gjorde. Sedan att jag faktiskt jobbade vid min dator spelade ingen roll. Jag skrev recensioner och skrev olika inlägg till olika förlag. Det kunde handla om det mesta. Allt från semester i Stockholm till fakta om lika städer i andra länder. Det var roligt att skriva men det är sällan jag gör det numera. Varför? Jag vet inte. Jag saknar dock att skriva. Älskar att skriva och speciellt när orden bara flödar ur en så klart.

Jag har fått hem några böcker som jag ska läsa och recensera. Att läsa böcker är också något som jag tycker om. Böcker har alltid varit en stor del i mitt liv men ibland så har jag ingen koncentration för att sätta mig ner och läsa, men nu ska jag göra ett försök. Jag ska göra ett försök med boken Tracy – Bortrövad som är skriven av Marianne Almesåker. Den verkar bra och spännande.

Vårens värme kommer sakta men säkert men vissa dagar är det fortfarande såp kallt. Kommer den riktiga vårvärmen komma någon gång? Vi går mott sommar. Visst är det lite tid kvar dit men i normala fall så brukar man kunna gå utan jacka vid denna tiden men nu är det vinterjacka som gäller fortfarande.

Nu ska jag städa av mitt sovrum, sedan ska jag handla och ta hand om tvätten. Jag hoppas ni alla får en fin lördag.

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: