web analytics
Gå till innehåll

Kondom i filmjölken

Ja det låter ju inte så värst fräscht! Tack o lov så var det en kondom med förpackning, men ändå. Vad äckligt! Hur kom den dit? Någon måste ju ha lagt ner den i förpackningen? Eller?. Ja superäckligt iaf.

Idag har Fredrik jouren så vi blir hemma idag. Ska snart hämta barn och sen upp till pappa en sväng, men sen blir vi hemma 😉 Det är ju i stan så det är inte så långt utifall att Fredrik skulle behöva åka iväg.

Jag ahr varit lat. Jag har sett på tv i förmiddags. Jag såg förlossningsprogram och det är helt underbart att se nya liv komma till världen. Jag skulle kunna bli barnmorska och gå till mitt jobb med glädje varje dag, men tyvärr så har det en baksida med. Tyvärr så finns det bebisar som inte överlever och jag vet att jag inte hade klarat av att möta den vardagen.

Ha en fin dag nu så hörs vi kanske senare.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Kondom i filmjölken

 1. Anna

  De låter inte fräscht fast den var förpackad, vem hittade den?

  Gillar också och se nya serien som går på måndagarna 🙂

  kram

  Svara
 2. Smulan

  Det stod i en artikel i expressen. Äckligt värre kan man säga.

  Ja det är mycket intressant faktiskt. Älskar barn så det programmet passa mig perfekt. Kram kram

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: