web analytics
Gå till innehåll

Konfirmation i sommarvärmen

Helgen är gången och vi har en ny vecka som ger oss nya möjligheter till det man vill göra här i livet.

I lördags var det cruising I stan. Tanken var att vi skulle gå ner som vi alltid har gjort men det blev inte så. Jag och Beatrice hade Nellie och Sebastian från lördagen till söndagen så vi tog en tur på dagen i stället. De fina bilarna var inte ute då. Liam hade vi med. Han gick en bra bit i stan faktiskt. Vi gick till Dollarstore och köpte lördagsgodis till barnen. Sedan gick vi ner till stan och till graven för att sätta en blomma. Nellie ville hjälpa till och vattna och Liam ville tvätta av gravstenen. Dom var så duktiga. På vägen hem köpte vi glass som barnen sedan åt i trädgården. Det var bus och lek. Precis som det ska vara när barn finns i närheten.

I söndags så hade vi konfirmation. Sist ut i barnaskaran är Pontus. Nu får jag vänta in barnbarnen. Om de ska konfirmeras vill säga. Det var fint. Vädret var bra såvi kunde sitta ute i trädgården för att fika. Vi var inte så många. Tror vi hamnade runt 14 stycken. Det är inte antalet som är det viktiga utan det är vem som är där. Det är vad jag brukar säga till barnen.

Beatrice har varit hemma en vecka nu. Idag åkte hon hem. Känns redan tomt, men vi ses snart igen. Jag och Stéphanie åker väl över innan semestertiderna börjar. Idag så har vi solat en stund, fikat och spelat spel. Det har varit en skön dag faktiskt. Trots att det är måndag. Med måndag så innebär det terapi för min del. Vi pratade om lite allt möjligt. Jag närmar mig "den lilla flickan" mer och mer. Positivt så klart men det gör ont när jag inser vissa saker. Jag jobbar på i alla fall.

Nu ska jag in och laga mat till barnen. Jag hoppas att ni allaha en fin och solig dag. Kram kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: