web analytics
Gå till innehåll

Gårdagens konfirmation. Tack alla som var med och firade!

Vilken fin dag det var i går. Tvillingarna blev konfirmerade och vi hade verkligen tur med vädret. Solen sken och det var vindstilla. Det började kl 11 i Räpplinge kyrka. Det var fullsatt och det var roligt och se. Det hela varade i nästan två timmar men tiden gick fort. Barnen var jätteduktiga. Det var småbarn lite här och var i kyrkan men de höll ut länge.

De spelade teater i kyrkan. En rolig sketch där det gick ut på att en nyhet sändes i nyheterna på TV om att det föddes ett litet gossebarn. De gick över till sporten och sedan blev det reklam där de reade ut en åsna om man var trött på sin gamla get. 20% kunde man få i rabatt. Lysande. De underhöll verkligen oss som satt i kyrkbänkarna. De var superduktiga. En tjej sjöng solo och hon var jätteduktig. Himlen är oskyldigt blå. Hon satte tonerna och man njöt av hennes skönsång.

Jag och Fredrik passade på och gå till hans mormor och andra släktingars grav. Jag har aldrig varit där tidigare. Jättefint var det där.

På hemmaplan

Väl hemma så dukade vi utomhus. Vädret var underbart. Jag och Stéphanie hade gjort smörgåstårtorna dagen innan så de dukade vi fram. Min mamma, hennes man samt mina små yngsta syskon kom för att fira tvillingarna denna stora dag. De verkade tycka om maten. Vi var 15 st runt bordet. Det var lagom tyckte jag.

Benjamin fick en stor godisskål med godis av Stéphanie och Jonatan. Skålen kan han spara som minne. Av Robin, Tove och Nellie fick han en jättefin klocka. Av sin mormor, Lasse, Diana och Peter fick han fin klocka. Nu har han två. Av mig, Fredrik och övriga syskon fick han ett halsband med ett kors samt ett pokerset som han har önskat sig.

Beatrice fick ljus och två fina hjärtan med plats för ljus på samt ett halsband med ett kors av mig, Fredrik och övriga syskon. Beatrice älskar ljus så jag tror hon blev glad. Av Robin, Tove och Nellie fick hon ett smyckeset som bestod av halsband och örhänge. Stéphanie och Jonatan köpte örhänge, ljus. godis och fina skor. Av mamma, Lasse, Diana och peter fick hon ett fint smyckeset med halsband och örhänge.

Jag tackar alla som var här och firade Benjamin och Beatrice stora dag. Det är en dag de kommer minnas för alltid. Även jag. Helgen gick jättefort men det har varit en mycket fin helg som var mycket ljus och fin. Nedan finns lite bilder från dagen.

Konfirmation

KonfirmationKonfirmationKonfirmationKonfirmationKonfirmation

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: