web analytics
Gå till innehåll

Konserten på slottet

Att vara drogad eller hög kan vara härligt. Rentav ljuvligt. Det har jag fått bevisat nu.

I lördags var jag hög. Drogad för att vara korrekt. Jag var hög på 60-tals musik. Jag o Fredrik var på konsert där The Refreshments, Brolle och The Boppers spelade. Vilken kväll. Vilken stämning.

Fredrik o jag började vår kväll med att äta grillbuffé på höjden. Väldigt fin mat och vi hade tur med vädret så vi satt ute och åt.

Konsertet började med The Boppers. Jag blev lite förvånad över att de började för jag trodde att de skulle avsluta det hela. Spelar iofs ingen roll.

Jag fotade helt klart men det blev från mobilen. Det är alltså inte den bästa kvalitén på bilderna men man kan se vem som är på dom iaf.

The Boppers

Efter dom så blev det dags för The Refreshments.
Till sist men inte minst så var det dags för 

Vilken otrolig kille till att underhålla. Det tog tid innan han kom ut. Det skulle ta en kvart sa dom men den kvarten tredubblade dom nog, men det var värt väntan

 Vi cyklade tillbaka till stan och passade på att gå in på stadens finaste restaurang o lyssnade lite på karaoken som de har där. Det var som sagt en helt underbar kväll.

Det var Fredriks kväll. Han fick två biljetter av släktingar när han fyllde 40 år. Jag är tacksam över att jag fick följa med.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Intressant?

Tycker du om min blogg? Lägg gärna till den i bloglovin eller i följaren till höger 😉

1 reaktion på ”Konserten på slottet

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: