web analytics
Gå till innehåll

Koutsläpp

Min svärmor hämtade mig och småpojkarna för att titta på när de släppte ut kor på hagen. Det sägs att när man släpper ut korna på hagen så är det vår och våren började isf med kyla och regn. Det var inget regn under tiden vi befann oss där men det var kallt och regnet kom senare på dagen.

Det var iaf trevligt och vara där på gården. Vi gick tipsrunda och fick lära oss lite mer om kor och vi fick bulle och mjölk. Det fanns tre små söta kalvar som barnen fastnade hos. De var 3 veckor, 1 månad och två månader gamla. När vi gick förbi ladugården så tyckte Hampus att det luktade 🙂

Det var inte bara djur på gården utan traktorer med och killarna tyckte det var roligt. De älskar ju traktorer och allt vad det innebär. En gen från sin pappa skulle jag tro 😉
Jag tog foton på killarna när de stod bakom planket med hål i. Pontus är killen bakom taktorn och Hampus är killen bakom kon 🙂 Visst är han söt i sina öron? 😉

Här springer korna för fullt. De var verkligen lyckliga över att få¨springa med grönt under klöverna. Det var bara synd att deras första dag skulle sluta med regn.

Efter besöket på gården så tog vi oss till handelsträdgården där Fredrik jobbade idag. Han hade utställning (eller vad det heter) på trädgårdsmaskiner. Barnen passade på att klättra lite när de ändå var där.

Klockan har sprungit iväg idag. Tvillingarna är på lan och har varit på det hela dagen men de ska snart hämtas. Stéphanie och Robin är på Liseberg och de åker inte därifrån förrän kl 20:00 i kväll. Jag hoppas de har haft fint väder och att de har haft det roligt.

Ikväll är det ishockey igen. Denna gången är det mot Italien. Igår spelade Sverige mot Ryssland och det gick inte så bra för Sverige. Jag satt och blev riktigt förbannad faktiskt. Jag tyckte att domarna tog hela föreställningen med sitt dömande (eller jag ska kanske säga felaktiga dömande). De gjorde inget bra jobb ärligt talat. Kalinin och Jemelin fick sina straff nu. De blev avstängda i tre matcher, men ärligt talat så tycker jag att den avstängningen skulle ägt rum omedelbart på planen i går. Franzén åkte ut för mycket i gårdagens match. Ryssland körde inte rent spel så när de blev lyckliga över att ha vunnit så borde de egentligen skämmas.

Ikväll är det mot Italien och jag hoppas att dom vet hur man spelar ishockey. Jag vågar tro på vinst denna gång för Sverige. 3-2 till Sverige gissar jag. Vad tror ni?

Jag önskar er alla en fin kväll.

Intressant?

2 reaktioner på ”Koutsläpp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: