web analytics
Gå till innehåll

Kropp och själ

Jag fotograferar nästan dagligen. Ändå så är jag dålig på att sätta in bilder i mina inlägg. Jag vet inte varför. Det har bara blivit så. Jag ska verkligen försöka att dela med mig av min vardag även i bilder. Vi har fin natur här på Öland och jag älskar att fotografera den. Men det jag älskar mest att fotografera är mina barn! Dock så vill inte alla fastna på bild numera. Det är mestadels de stora barnen men jag försöker i alla fall 🙂

Idag är det fredag och jag tycker det är otroligt skönt att det är helg. Jag är så trött i både kropp och själ så hälften hade varit nog. När det har gått 4 timmar på dagen så är jag färdig för sängen. Jag har en trötthet som inte går att sova bort ändå så är det just det jag vill göra. Sova tills den dagen då man får känna sig riktigt frisk i både kropp och själ. Det lär aldrig hända men jag hade verkligen önskat att det hade gjort det.

Det har varit så otroligt mycket det senaste året och ibland undrar jag hur mycket mer man ska orka med. Varför föds man inte med ett facit i hand? Det hade varit enklare. Idag så kämpar man på som bara den och i slutändan så visar det sig att det var lönlöst. Man går ett steg fram och två bak känns det som. Men men...så är livet. Det är bara att kämpa på!...försöka i alla fall!

Har ni några planer för helgen? Mina är att bara ta det lugnt och få läka lite. Det kommer ännu en vecka så det är att försöka få i sig mer energi. Jag ska spendera min helg med min äldsta dotter och hennes kille. Ni får ha en fin helg och sköt om er!

Stéphanie och Jonatan

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

1 reaktion på ”Kropp och själ

  1. Pingback: Meningen med livet

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: