web analytics
Gå till innehåll

Kroppkakor och födelsedagsfirande

Dagarna springer iväg. I söndags var vi ute en snabb sväng hos min svärmor. Sedan kom hon på middag hos oss där vi bjöd på kroppkakor. Det var både gott och trevligt.

Igår fyllde min näst äldsta son år. Tänk att det är 17 år sedan jag åkte in till BB i Lund och födde fram en av världens finaste gosse. Jag var rund när jag bar honom och alla trodde att det skulle bli en flicka, men det blev en söt pojke som verkligen ville vara hos mamma hela tiden. Jag kände dagen innan att något inte stod rätt till. Jag hade sammandragningar men jag visste inte att det var det då. Jag hade fött ett barn tidigare men de fick sätta igång det med honom så jag visste inte hur det kändes med en helt vanlig förlossning som sattes igång av sig själv.

På morgonen så sa jag till min dåvarande sambo att det nog var dags. Klockan var då 06:30. Vi åkte hem till mina föräldrar och lämnade av André hos dom och sedan for vi till BB i Lund. Han föddes 4 timmar senare men efter det värkarna kom igång så låg jag bara i 2 1/2 timme. Inte så lång tid men det var en jobbig tid.

Sonen ville ut innan jag var redo och barnmorskan fick stoppa utgången för sonen för det gick för snabbt. Där låg jag i en båge och höll på att sprängas. Strax därefter kom det en söt och charmig kille som vägde 3390 gram och var 50 cm lång. Han var så söt. Jag är RH-Negativ och jag stötte bort fostret under min graviditet men han blev kvar och hans värden höjdes efter förlossningen. Han fick sola i kuvösen på neonatal avdelningen. Han var störst av alla barnen 😉

Igår blev han alltså 17 år och han är inte så liten längre. Han spelar fotboll så han fick köpa sig et par nya fotbollsskor. Han fick själv välja. Sen fick han en spelmus till sin dator. Lite underkläder och duschkräm samt några DVD-filmer. Jag tror att han blev nöjd med sin dag i går. Han ville ha smörgåstårta så det gjorde jag till honom. Det var inte alla som gillade den men Robin tyckte om den i alla fall och det är det som räknas. Till kaffet blev det kladdkaka. I alla fall till dom som kan äta det. Jag vågade mig inte på den tack vare min diabetes.

Här nedan är det lite bilder från söndagen och gårdagen. Vi börjar med kroppkaksdagen 🙂

Sedan var det dags för Robins födelsedagsfirande

Tyvärr så fick jag inte fler bilder än dessa. Ungdomarna är svåra att fastna på film tycker jag 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: