web analytics
Gå till innehåll

Kung fu Panda i 3D

Då har påskhelgen snart gått och den har gått iväg snabbt. I morgon börjar den vardagliga. Nästan i alla fall. Barnen har påsklov så de är hemma men det är inga röda dagar. I morgon ska jag iväg på jobb. Får se hur det går. Vad jag ska göra är ännu okänt så det ska bli intressant.  Det är arbetsträning som gäller. Se vad jag klarar av och inte klarar av. Jag har min värk i kroppen och jag vet aldrig när den kommer på besök så jag vet helt enkelt inte vad jag klarar av.

Idag har jag jobbat på biografen här i stan. Sålt godis innan filmerna. Det var två föreställningar. En kl 16 och en kl 19. Mina tre yngsta killar såg Kung Fy Panda i 3D kl 16. De tyckte den var bra. Nu ikväll var det Mitt grekiska bröllop 2. Jag har sett ettan fr längesedan. Kommer inte ihåg vad den handlar om men tror att det var en romantisk komedi. Ingen film för mig med andra ord. Jag vill ha spänning.

Vi ska försöka planera in en dag i badhuset och en dag på Leo´s Lekland. Vi får hoppas vi får till det. Barnen hade tyckt att det hade varit roligt. Fredrik jobbar så ska vi till Leo´s Lekland så får vi åka själva. Kanske kan han hämta oss efter han slutat. Till helgen kan vi inte ta det för då har Fredrik jouren.

Det börjar bli fint väder ute med. Våren är verkligen på väg. Förra helgen tog barnen fram studsmattan och idag tog Fredrik fram trädgårdsmöblerna. Ikväll blev årets första grillning. Det var mycket gott. Vi fick dock sitta inne och äta men det gjorde inget.

Stéphanie har haft sin pojkvän här från igår men han åkte hem ikväll. Jobb vankas för honom med. I morgon kommer Tove, Robin och lilla Nellie hem. Det ska bli roligt. De har varit borta två veckor nu. Vi har träffats lite under tiden och lilla Nellie växer så det knakar. En tredje tand är på väg 🙂

Jag fick vila efter maten för mitt socker steg i höjden. Skulle egentligen ha gått ut på en promenad men sängen lockade mer. Ska dock lägga mig på riktigt snart. Ska upp tidigt i morgon. Ni får ha en fin kväll och sköt om er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: