web analytics
Gå till innehåll

Kungarna av Tylösand

Alla har vi olika syn på saker o ting o alla har vi olika moraler. Ska ni se den nya dokusåpan Kungarna av Tylösand?

Några av dom är med för att ligga med så många tjejer som möjligt o några av tjejerna ångrar ingenting som de har gjort. Nu vet jag inte exakt vad de har gjort men man kan ju ana en del. Jag skulle aldrig vara med i en sådan såpa om jag så fick mycket betalt. Jag förstår inte varför folk vill förnedra sig på det sättet som dessa ungdomar gör.

Ja ja. Det måste finnas människor till allt.

Jag sitter här o väntar in tiden. Jag ska jobba idag o Fredrik ska skola in barn. Vädret är lite så där. Halvregnigt kan man väl säga. Småkallt o trist. En typisk höstdag. Nu är sommaren över för denna gång. Kan inte låta bli att längta till nästa sommar.

Stéphanie är på väg in till Kalmar. Hon ska kolla polyperna. Min svärmor kör henne in. Så typiskt att hennes tid kom just en sådan dag då jag o Fredrik inte kunde, men det ska nog gå bra iaf.

Smickra mig 😉  Flattr this

Tycker du om min blogg? Lägg gärna till den i bloglovin eller i följaren till höger.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: