web analytics
Gå till innehåll

Kvalitetstid med barnbarnen

Vad hittade ni på med igår? Gjorde ni något speciellt på nationaldagen? Jag hade tänkt att ta barnen till stranden men vädret var inte det bästa så vi blev hemma. Det var varmt men i vinden så blev det kallt och det blåser mer vid havet. Vi stannade hemma och bara var i stället och det var rätt så skönt det med.

I förrgår var jag i Kalmar och vittnade i en rättegång. Jag satt med via en videolänk då rättegången hölls i Helsingborg. Det tog  minuter sedan var det över för min del. Skönt. Efteråt så åkte vi in till stan och tog en glass. Robin med familj var med samt Stéphanie.

Idag ska jag ha småbarnen. Robin och Tove jobbar så jag får lite kvalitetstid med barnbarnen. Det ska bli roligt. Jag hoppas vädret håller i sig så vi kan vara ute lite idag.

Ni får ha det så gott. Kram på er!

12 reaktioner på ”Kvalitetstid med barnbarnen

  1. Lillfoppan

    Vad skönt att rättegången gick fort för din del & härligt att vara med barnbarnen 🙂 /Lillfoppan

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: