web analytics
Gå till innehåll

Kväll med Uma Thurman

Vi har haft en riktigt mysig stund med barnen. En DVD film blen instoppad i dvd:n och vi tittade på Motherhood med Uma Thurman i huvudrollen. Den var barntillåten och det var den första film vi tog från hyllan som vi dessutom inte hade sett. Om den var bra är jag inte helt säker på än. Jag får nog tänka lite på filmen för att egentligen kunna ge den ett rättvist betyg. Men den var sevärd i alla fall och det är ju huvudsaken.

Det var ingen film som jag kunde relatera till på ett sätt. Det var för överdrivet tycker jag men så är det ju oftast med filmer. Oavsett så hade vi en mysig stund. Vi dukade upp chips och ostbågar och bara njöt om tiden tillsammans. Barnen är dock lagda nu för de var trötta och jag funderar på att göra samma sak. Det kommer en film (en thriller) vid kl 22 som jag vill se. Frågan är om jag orkar vara uppe så länge. En varm dusch först och sedan sängen. Det låter härligt för mig.

Det har varit en lugn dag idag i övrigt. Fredrik har jobbat och jag har tvättat. Jag har lite vikt tvätt på min säng som jag måste få undan innan jag duschar. Resten får jag vika i morgon.

Jag hoppas ni alla får en fin kväll!

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Kväll med Uma Thurman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: