web analytics
Gå till innehåll

Kvällen är kommen

Klockan närmar sig 21 i skrivande stund. Jag är så trött så jag skulle kunna gå och lägga mig för att sova. Varför gör jag inte det bara då? Nej då. Fast man är trött så väntar man in en passande tid att lägga sig på. Helt sjukt ju! Men men. Någon ska ju vara som jag med.

Jag har gratulerat min sambos moster som fyller år idag. Hon fick ett halsband som Hampus och Pontus har gjort och sedan ett armband som jag gjorde till henne. Hon blev så glad så. Det är roligt!

Haft besök idag. Det är trevligt med kaffegäster när det inte är planerat. Ja det är trevligt när det är planerat med, men ni förstår väl vad jag menar. Vi satt och drack kaffe och pratade om allt möjligt. Det var trevligt.

I morgon har jag att göra. Jag har inte städat på två dagar. Har plockat lite och så men inte städat. Fy på mig, men i morgon ska det bli av. Jag bara måste!!!

Jag vill se en film som verkar bra, men den börjar inte förrän kl 22. Jag är redan trött. Jag kommer ju aldrig orka sitta uppe så länge. Framför allt inte se filmen klart. Livet är bra orättvist ibland faktiskt.

I morgon är det fredag och jag och Fredrik ska på julbord. Smaskens gott låter det som. Jag har problem med kläder. Jag vill inte ha klänning eller kjol på mig. Det får bli långbyxor. Jag har ett par röda jeans. De passar väl bra in nu när det vankas juletid?

Nu ska jag ta en varm och härlig dusch. Kanske piggnar jag lagom till så att jag orkar se hela filmen. Ha en fin kväll alla vänner så hörs vi i morgon.

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: