web analytics
Gå till innehåll

Kvällen kommen

Det är kväll och det är jag glad för. Jag tycker tiden går så långsamt på dagarna nu. Jag har ingen koncentration till att göra något en längre stund. Jag satte mig för att pyssla lite för det brukar hjälpa men det var svårt. Det kan  bero en del på lederna jag har. Jag är stel i fingrarna och de vill inte som jag vill känns det som. Ryggen har jag med ont i. jag tror det är något skit på gång. Ja det var dagens gnäll.

Det positiva är i alla fall att yngsta sonen kan gå till skolan i morgon. Han mår bra nu och han längtar till sina kompisar. Han har gymnastik imorgon i skolan men jag tycker inte att han ska vara med och springa där för han är förkyld.

Jag har planerat att gå och lägga mig nu när de sm¨ska lägga sig. De tittar på film just nu. En ny dag i morgon. Ha en fin kväll.

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: