web analytics
Gå till innehåll

Kvinna kvarglömd i slottet

En 65 årig kvinna blev inlåst i kalmar slott och dog. En tragisk olycka sägs det. Ja det är ju klart att det är det men borde de inte söka igenom byggnaden innan de låser portarna? Med tanke på att det fanns folk i byggnaden innan de låste. Tycker säkerheten inte är speciellt bra om jag får säga min mening. Om de har en gudstjänst och sen ska låsa portarna tycker ju jag att de borde gå igenom byggnaden för att se om det finns någon kvar.

De har hittat kvarlevor av en person i Per Oscarssons villa. Tragiskt som bara den. Man hade hoppats på att bostaden skulle vara tom men samtidigt så förstod man ju att den inte skulle vara det. Inget är bevisat än vem de har hittat men jag tror ju inte att Per Oscarsson lever tyvärr. Vi har nog förlorat en av Sveriges bästa skådespelare!

Just det här med bränder tycker jag är mycket obehagligt. Man kan inte göra så mycket. Elden lever sitt eget liv. Jag hoppas att Per Oscarsson och hans fru sov iaf när elden startade så de somnade in innan elden slukade dom.

Idag är det den 2e januari 2011. Det har redan snart gått två dagar på det nya året. Det känns ändå bättre att vara på denna sidan av året. Vi går mot ljusare tider och vi går mot våren. Jag längtar tills värmen kommer för attans vad det är kallt nu,.

Det känns lite tomt. VI har bara 4 barn i huset då de tre stora har åkt. En till skåne och två till Västervik. Jag hoppas de kommer att få roligt iaf. Det är det enda som betyder något.

Ikväll är det morden i midsomer. Det ska jag se, sen blir det sängen. Jag är dödstrött. Jag önskar er alla en god fortsättning och sköt om er!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: