Gå till innehåll

Låg idag med

Idag är en dag som jag helst av allt skulle vilja ligga under täcket och bara ligga där och tycka synd om mig själv. Nej inte tycka synd om mig själv men att ligga under täcket skulle jag vilja. Detta är den tredje dagen som jag känner mig låg och jag vet att det har sin orsak. Jag vet ju varför jag känner mig låg och det är ju positivt i sig.

Jag har i alla fall inte legat under täcket utan jag har varit med barnen hemma och sedan tog jag och Diana en tur till stan. Vi kikade på kläder och jag hittade faktiskt en klänning som jag tänkte ha på bröllopet i augusti. Jag kände mig till och med bekväm i den. Jag är ju ingen kvinna som har kjol eller klänning på mig annars, men denna trivdes jag i.

Nu i kväll så gick jag och barnen samt Diana och Viktoria ner till stan och jag visade Viktoria klänningen och även hon tyckte att den var fin. Ja jag köpte den och nu är det bara något att ha om axlarna som jag ska ha tag på. Vi gick in i några affärer men sedan gick vi hem igen.

Just nu sitter jag här och bloggar med de små ser på en Nalle Puh film. Diana duschar och Stéphanie sitter här med Viktoria. De fixar sina naglar. Stéphanie är nog glad nu när hon har någon att fixa naglarna med. Jag sitter ju inte med lösnaglar och filar. Jag har ingen tålamod till det, men dom har det. Jag har i alla fall en pratstund samtidigt som de håller på med naglarna och som jag bloggar.

Fredrik har inte kommit hem än. Han har jobbat hela dagen. Det är bara att hoppas på att han inte är för hungrig. Men han kommer när han kommer och då¨ år han värma maten om han är hungrig. Det kan ju hända att han har köpt någon mat någonstans.

Nej nu ska jag fortsätta att dricka mitt kaffe och surfa runt lite. Ha en fin kväll.

Intressant?

4 reaktioner på ”Låg idag med

 1. Kryddburken

  Jo, såna dagar har vi alla... 🙁 Hoppas du snart känner att det vänder iaf. Kul med klänning, var hittade du den?, du måste ju lägga upp en bild!? Jag är inte heller nån "klännings-tjej", mer tunika/tights men ibland hittar även jag en klänning jag trivs i! 🙂
  Skickar över lite energi från mig, här är humöret på topp då jag har en efterlängtad lördag att se fram emot! Berättar mer sen...
  Kram!

  Svara
  1. Smulan

   Jag har sprungit som en dåre och letat klänning nu. I alla fall när jag har varit nere på stan. Jag fann denna klänning på Hard Beat. De hade olika modeller och jag fastnade för denna och en till. Den andra satt inte lika bra som denna så det fick bli den jag tog. Det kommer bild 🙂

   Tack för din energi. Den behövs. Skönt att ditt humör är på topp iaf 😀 Låter härligt med en efterlängtad lördag 🙂 Ser fram emot att få höra mer.

   Kram kram

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: