web analytics
Gå till innehåll

Lagliga försvarssprayer

Man läser ofta om kvinnor som blivit överfallna av till exempel våldtäktsmän. Man blir ju nästan mörkrädd för det finns många av den varan. Det är inte alltid kvinnan kan försvara sig för oftast så är mannen mycket större och starkare. Vad gör man i en sådan situation? Den frågan behöver man kanske inte tänka på om man har försvarsspray till hands. Det finns lagliga sådana. Jag funderar skarpt på att faktiskt själv köpa en och ha i min ägo.

Det finns kraftfulla försvarsspray ute på marknaden. Den gör så att man faktiskt kan identifiera angriparen då den ger färg där man har sprayat. Man kan stå upp till fyra meter ifrån angriparen och spraya för den räcker så långt. perfekt.

Jag hamnade på sidan pepparsprej.se och läste där att de jämför lagliga försvarssprayer ute på marknaden vilket jag tycker är bra för då kan man få tag på en som verkligen är bra. Jag tro att man känner sig säkrare och tryggare om man har en sådan här spray med sig i väskan för man vet aldrig vem som står och väntar på en i nästa hörn.

Försvarsspray

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: