web analytics
Gå till innehåll

Lagom lång promenad i skogen

Ojojoj...jag känner mig något slut faktiskt. Jag hämtade Pontus på dagis och sedan tog vi en långpromenad i skogen. Han var jätteduktig som orkade gå så långt. Rundan i skogen var 4,8 km. Sedan hämtade vi Hampus på skolan och sedan gick vi hem. När vi väl var hemma så hade vi gått 5,5 km. Det är inte så illa tycker jag.

Fick lite motion i går med när vi var i Kalmar och köpte skor. Man gick där fram och tillbaka i butiken. Barnen sprang runt och valde själva vad de ville ha o sedan så kollade jag på dom så jag kunde se att de inte bara var snygga utan även användbara för vintern med. 9 par skor fick med oss hem.

Jag har tvättat två maskiner tvätt med idag. Jag skulle dammsuga med tänkte jag men det får bli i morgon. Just nu känner jag mig mest mör. Det ska bli skönt med en varm dusch sen.

Ikväll är det Bonde söker fru. Det ska jag se och det gör jag förmodligen i sängen. Jag sover fortfarande inte bra om nätterna. Jag sov i och för sig till 04:30 och har gjort det nu någon dag men det är ändå för lite.

Jag skrev ju lite om kvinnan som var nekrofil i går. Kvinnan som hade skelett delar i hemmet. Nu läste jag i aftonbladet att hon kanske har haft skelett delarna i sexuella aktiviteter. Det låter inte alls sunt.

Det skulle vara roligt och få lov att krypa in i hjärnan på en sådan människa. Det skulle vara intressant och veta hur den tänker. Förmodligen skulle det vara mycket skrämmande och oförståeligt men intressant.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Sen ska jag ta kväller. Ha det gott mina vänner.

Intressant?

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: