web analytics
Gå till innehåll

Lagom varm dag i Kalmar

Det har varit en skön dag idag. Lagom varmt. Vi åkte in till stan så barnen fick shoppa lite. Nellie fick välja vad hon ville ha i födelsedagspresent av Stéphanie och Sebastian fick välja en liten present till sig. Nellie valde så klart kläder medan Sebastian valde en leksak. Stéphanie bjöd även på mat i stan så jag slapp stå vid spisen idag. Så skönt!

Ikväll packade jag 10 lådor till Robin och nu efter en välförtjänt dusch så ser vi på film. Det är en film som jag redan har sett men det visste jag inte då när vi satte igång den.

I morgon börjar midsommarhelgen och vi ska fira hemma i lugn och ro. Så skönt. Jag ska umgås med familjen och mina hundar.

Jag önskar er alla en fin midsommar. Kram på er!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: