web analytics
Gå till innehåll

Läkaren som inte kan läsa eller förstå

I förrgår när jag och Tove var på sjukhuset så stod det en man i vit rock innanför dörrarna och rökte. Alltså i ingången. När vi kom så gick han ut och satte sig på en bänk utanför sjukhuset. På en bänk där det står att det är rökning förbjudet. Denna man i vit rock var läkare och jobbade på sjukhuset. Det såg verkligen illa ut. De har en grön rökruta över vägen som alla andra ska gå till när de är röksugna men det är tydligen andra regler för de anställda. Tycker det är dålig stil av denna anställda läkare. Jag undrar hur han kunde få sin examen? Jag menar han har ju svårt med att läsa och förstå. Jag hoppas verkligen inte att han opererar folk för jag skulle inte vilja gå till honom.

Ja så kan det vara. Han borde skämmas i alla fall.

Idag har jag gjort klar lilla Nellies doppresent. Bilder på det hela kommer efter dopet. Jag blev nöjd i alla fall och jag hoppas att lilla Nellie kommer få glädje av den. I alla fall ett kärt minne. Vi ska åka iväg och titta på lokalen som Tove och Robin ska ha efter dopet i kyrkan. De ska bjuda på lite mat till gästerna. Det blir mat som jag har gjort men som är beställt av föräldrarna.

Det går fort ditåt nu. I morgon m en vecka så kommer mamma, Lasse, Diana och Peter hit. Med sig har de min äldsta son André. Det ska bli roligt och träffa honom för det var ett tag sedan. Han bor i Skåne. 30 mil ifrån men vi träffas lite då och då under året. Den tid vi träffas så blir det kvalité av det hela och några dagar i taget.

nu ska jag gå och handla maten som vi ska ha ikväll. Vad det blir än vet jag inte så jag får se vad affären har att erbjuda. Ha en fin kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: