web analytics
Gå till innehåll

Lång dag med ångest

Denna dagen har varit lång. Den har liksom inte tagit slut. Ångesten har bitit sig fast och jag har känt mig besviken, ledsen och trött. Ibland undrar jag när jag äntligen ska få känna ro. Få frid i själen. Få mitt hjärta läkt.

Tog en långpromenad med Sally idag. Gick vid havet. Det var kallt men det är så rogivande att titta ut mot havet. Idag så kände jag mig som det såg ut. Det blåste och med vindens fart flög mina tankar.

Nu ska jag sova.  Förhoppningsvis så får jag sova lite mer inatt för förra natten så vaknade jag flera gånger

God natt och sov gott.

image

image

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: