web analytics
Gå till innehåll

Lång höst väntar

Det är höst, det märks. Blåsten har kommit med sina starka vindar och regnet slår mot rutan ibland. Med hösten så kommer mörkret. Det mörker som försöker dra ner mig i det djupa svarta hålet. Varje höst och vinter så kämpar jag med att vara glad, känna glädjeöver sådant som jag i vanliga fall tycker är roligt. Det som är en självklarhet under den ljusa perioden är inte så självklart under höst och vinter.

Jag skulle vilja göra som björnen, gå i ide och vakna upp till våren. Vissa dagar är så otroligt långa. Jag vaknar tidigt ibland och har så svårt att ta mig upp på morgonen. Jag gör det men gudarna ska veta att det tar så mycket energi av mig.

Jag ser ändå fram emot julen. Den mysigaste högtiden på året. Jag brukar fira med mina barn. Så otroligt mysigt. Vi spelar spel och ser på julfilm. Skrattar och har det allmänt roligt. Men innan jul så är det många dagar som jag först måste ta mig igenom.

Ha det gott mina vänner ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: