web analytics
Gå till innehåll

Långa dagar

Nu har vintern börjat! Vi har inte fått så mycket snö (tack o h lov) men det är bara en tidsfråga. Kallt som attans är det och jag längtar redan till våren. Den känns väldigt långt borta.

Det är tisdag och i vanlig ordning så känns det som att det är torsdag. Så är det varje vecka. Det är alltså långa dagar jag har.

Innan jag gick från terapin i måndags så frågade min terapeut mig vad jag skulle göra. Hem och städa svarade jag. Ja hon sa åt mig att städa långsamt. Att ta det lugnt och städa lite i taget. Återhämtning sa hon. Ja jag ska ta det lugnt sa jag. Jag åkte hem, tog disken och städade kök och hall. Sedan var jag slut. Idag så var min rygg helt slut. Jag trodde att jag tog det lugnt. Hädanefter så blir det bara ett rum i taget. Får börja efter helgen. I morgon ska vi hjälpa Stéphanie att flytta.

Jag hoppas att ni alla har en fin kväll. Själv så kallar min säng. God natt och sov gott!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.