web analytics
Gå till innehåll

Långpromenad samt storstädning

Idag har jag varit flitig. En långpormenad på 4 km blev det idag då jag gick ut till min svärmor. Hon mötte mig på halva vägen. Det blev en god fika där ute innan hon körde mig hem. Jag hade tänkt att gå tillbaka hem men hon skulle ändå in till stan så jag följde med då.

Jag tog några foton av de gosiga hundarna Elsa och Babsan.

På vägen ut tog jag några foton. De håller på att fixa och dona bland träden. Nu kan man se igenom. Innan så stod det lite hur som helst och allt skit låg där som inte skulle ligga där.

När jag kom hem så var jag hemma ca 30 minuter sedan kom Fredrik hem på lunch. Han åt kroppkakor och sedan åkte vi och hämtade barn. När jag kom hem igen så började jag storstäda vardagsrummet. Jag tog fram soffa och fåtöljer så golvet blev rent. Jag dammtorkade oxå. Jag påbörjade köket men jag hade en del disk (stora grytor) sedan igår som jag fick ta hand om. Det blir en del efter kroppkakskok.

Vi har ätit middag med. Det blev korv och snitzel till dom som ville ha det och potatis hade vi till. Nu är jag helt slut faktiskt. Nu ska jag inte göra något mer idag och jag får se om det blir en fortsättning i morgon. Jag kan tänka mig att jag har lite träningsvärk i morgon.

Ikväll blir det att ta det lugnt. Funderar på en tidig säng i kväll. Till alla er som läser önskar jag en fin och mysig kväll tillsammans med era kära.

Intressant?

4 reaktioner på ”Långpromenad samt storstädning

  1. Anna

    Skönt med promenad när man har sällskap och sen har du hunnit med städning o matlagning, ibland är man full me energi 🙂
    Kramis

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: