LCHF är nog svaret

Usch vad jag är trött idag. Jag sov inte med någon reda i natt. Först hade jag svårt att somna. Låg och stirrade på klockan i två timmar ungefär. När jag väl hade somnat så hade jag konstiga drömmar. Nu regnade det och det åskade. Kankse hade det en liten betydelse.

Jag har börjat med LCHF nu. Inte fullt ut utan jag har börjat med att byta ut ett mål i taget. Jag började med middagen. Nu 1 1/2 v senare så ha rjag gått ner 1,4 kg. Det är rätt så bra med tanke på att jag inte har ändrat hela min kost.

Dock ska jag nu börja med frukosten. Har ni några råd eller tips så får ni hemsk gärna komma med dom. Jag är nybörjare och måste tänka samtidigt på min sjukdom Diabetes. Jag tablett och insulinbehandlas så jag måste vara vaksam på insulinkänning.

Det regnar så smått ute. Jag hoppas det blir bättre för planerna är att gå med familjen till parken och mata änderna. Jag håller tummarna.

Intressant?

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *