web analytics
Gå till innehåll

Ledig dag med barn

Jag har de 4 minste barnen hemma idag. Det var meningen att de skulle till dagis och fritids men de ville vara hemma. Jag ringde dagis och sa att jag tog dom fria idag och det var inga problem. Sen ringde jag fritids och där var det ingen som svarade, Jag ringde igen men ingen svarade. Nu har jag ringt 5 ggr på snart en timme och ingen svarar. Det finns personal på plats men tydligen inte vid telefonen. Nu får de ringa om de saknar barnen!

De har trådlös telefon så jag förstår egentligen inte varför de inte svarar. Det finns personal på plats men det är oftast så faktiskt. I alla fall när jag ringer.

Vi tar det lugnt idag. Jag har dock en hel del tvätt att ta hand om men det ska nog gå bra ändå. Barnen leker så bra tillsammans och ibland så vill de till och med hjälpa till. Ibland blir det lite fel när Pontus tar kläder från en hög som jag redan har vikt så det blir ju dubbelt arbete ibland men de vill så gärna hjälpa till.

Hampus är trött för han sover än. Han snusade så gott när vi andra gick upp. Fast barnen är lediga så går de flesta upp tidigt på morgonen. Varför inte passa på och ligga och dra sig? Det hade jag tyckte var skönt 😉

Avslutar med en rolig historia. Säger förlåt till alla blondiner först 😉

Två blondiner gick in på en bar. De beställer en var sin drink, går och sätter sig vid ett bord och börjar fira. ”51 dagar! 51 dagar!”, skriker dem gång på gång.
Cirka fem minuter senare kommer en annan blondin, beställer en drink och ansluter sig till de två andra.
Efter en stund kom en fjärde blondin in i baren, med sig har hon någon kartong med en bild på.
... ... ...
Hon sätter kartongen i mitten av bordet och börjar fira med de andra - “51 dagar! 51 dagar!”
Killen i baren blir riktigt nyfiken så han går fram till bordet och ser då att kartongen är ett monsterpussel. Han frågar en av blondinerna “vad i hela friden firar ni?”
“Jo,” säger blondinen, “tänk alla blondiner är så dumma, och vi har bevisat att de har fel. På lådan av detta pussel står det 2-4 år, men vi avslutade det på bara 51 dagar

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: