web analytics
Gå till innehåll

Lego för hela slanten

Då var det kväll igen. Idag har jag varit ute hos Elsa igen. Vi gick en promenad på morgonen och sedan åt vi frukost. Vädret var fint idag så Elsa var ute i hagen medan jag passade på att bara vara. Det är så skönt och bara få finnas utan att ha en massa måsten. Det händer inte så ofta precis. Jag känner att jag behöver få lite andrum från allt som hänt det senaste året.

På lördag har jag och Fredrik varit gifta i 4 veckor. Tiden går verkligen fort. Nu håller jag på med tackkorten som ska skickas till alla gäster vi hade. Det är roligt och vi försöker göra det så personligt som möjligt. Jag har gjort hälften av kortet. Det tar sin lilla tid för det blev ändå rätt så många 🙂

Ikväll gick jag och Maria en runda. Vi hade tänkt att gå till kyrkogården och titta till pappas grav men vi ändrade det till i morgon i stället. Det är dåligt belyst där på kvällarna och jag vill gärna rensa lite där med. Köpa med en blomma om jag inte tar rosorna som vi har i vår trädgård. Pappa älskade dom rosorna. Vi har även planerat in en promenad i skogen. Jag hoppas på fint väder 🙂

Ikväll var det lätt att lägga de små. De fick sitta en stund vid datorn innan de skulle lägga sig. Sedan gick vi upp och borstade tänderna och gick på toaletten. Sedan var det god natt och sov gott. Jag blev lite förvånad ändå att det gick så bra. Inget spring för att de var törstiga eller så. De tog inte sina chanser med andra ord hahaha...de var nog trötta de små liven.

Hampus berättade att de hade fått nytt lego i skolan och han hade börjat att bygga med det igår och idag hade han byggt klart det. Han kan sitta i timmar och bygga med sitt lego. Det är det enda han önskar sig i julklapp än så länge. VI får väl se vad tomten har med sig i år 😉

Det var partiledardebatt idag och jag missade den. Jag är inte så värst intresserad av politik egentligen men jag vill ha bort Fredrik Reinfeldt och hans undersåtar så det hade varit intressant att höra han debattera för sin sak som jag anser vara bullshit. Han återkommer ofta till de personer som fått jobb under den tiden han har suttit, men han glömmer bort alla dom som förlorat sina jobb under hans tid på tronen.

Nej nu ska det bli sängen för mig. Är trött efter dagen. Ni får ha en fin kväll. Kram och god natt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: