web analytics
Gå till innehåll

Lek med bilbana

Idag har det varit en bra dag. Det har varit soligt men kallt men framförallt skönt. Vi tog en promenad ner till stan o gick en sväng till pappa. Vi handlade lite o sen gick vi hem.

Barnen kom hem sen när skolan slutade o Fredrik hade satt upp en liten bilbana på köksbordet. Behöver jag säga att alla barnen tyckte det var roligt?!

 
  
De körde på den innan maten. Tog bort den så de kunde duka till middagen och nu efter middagen så åkte den fram igen. Just nu så sitter Fredrik med barnen i köket o håller koll på läget då barnen kör och jag sitter här och skriver. Visst är det fördelat bra?...skratt...
Jag skrev i mitt förra inlägg om Hampus. Han hade ju pallrat upp sig på två kuddar i gårkväll i vår säng och skymde tv:n för Fredrik. Han sa då till Hampus att han ville titta på tv:n och Hampus svarade att han ville titta på honom...skratt...här kommer ett kort på den lille smarta killen.

När jag ändå är inne på foton så kan jag sätta in några till. Här under har vi Stéphanie och Pontus.
 
Och här under har vi André och Pontus.
 
Det är inte alltid man har alla barnen samlade på ett och samma ställe men jag lyckades denna gång så jag fick en gruppbild på dom alla.
 
André, Beatrice, Hampus, Robin, Pontus, Benjamin och Stéphanie
I kväll ska jag nog se på tv. Det går en brittisk dokumentär som handlar om barn som vill byta kön. Ett intressant ämne men ännu mer när det gäller barn. 
Vad ska ni göra i kväll?

Kram

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: