Gå till innehåll

Lekplatsen

Min dotter sjunger i kyrkokören och det var dags igen i Borgholms kyrka. De brukar vara sju tjejer men en var sjuk så det var bara sex idag, men det gick bra. Stéphanie var där tidigare men jag gick dit när det började. Jag var bland dom sista naturligtvis men jag kom i tid iaf. När jag väl satt i kyrkan så kom det fler efter mig och det kändes rätt så skönt att inte vara sist.

Lite pinsamt var det dock. Jag hade ställt klockan till kvart i 10 så jag inte missade när jag var tvungen att gå hemifrån. Jag slog av ringningen och satte mobilen på ljudlöst i kyrkan. Tjejen som spelar i kyrkan började spela och sedan sjunga. Jag hör en annorlunda klang mitt alltihop och förstår inte vart det kommer ifrån men ljudet blir starkare och starkare och det hade samma melodi som min signal på mobilen.

Japp. Den var satt på ljudlöst men när jag stängde av ringningen tidigare så hade jag bara snoozat av den så att säga. Tack o lov så hade jag turen att det var musik i kyrkan för tänk om den hade ringt när det var tyst i kyrkan. De hade ju dop med idag. Konstigt att den inte satte igång just då. Jag med min vanliga (o)tur 😉

Här under står kören och sjunger. Min dotter är tjejen i mitten.

Det har varit så fint väder idag. Det blåste igår men idag var det jätteskönt. Vi packade ihop kaffe, saft och kex och sedan gick vi till lekplatsen. Barnen lekte och hade roligt. Själv satt jag och drack kaffe och läste tidningen. Man får passa på medan man kan.

Här sitter Beatrice och äter kex

Pontus gungar för fullt.
Benjamin och Pontus gungar

Pontus ska gunga Hampus
Pontus, Hampus och Benjamin

Robin och Stéphanie var inte med då de var med sina kompisar. När Stéphanie kom hem berättade hon att en av hennes kompisar hade svimmat av och flickorna kunde inte väcka henne. Stéphanie hade ringt kompisens mamma och sedan ringt efter en ambulans. De var jätteduktiga. Ambulansen kom och tog tjejen till sjukhuset. Min dotter var ju naturligtvis orolig, men hon ringde hem till kompisen och hon hade kommit hem nu och mådde bra. Vad som hände visste dom inte.

Jag tvättade småkillarnas overaller idag. Sen gick vi ut och lekte och när vi kom in igen så var det bara att slänga in dom i tvättmaskinen igen. De var rena i fem minuter ca. Ja barnen hade iaf roligt och det är väl huvudsaken?!

De fick bada idag och halva golvet var fullt med vatten nästan så det blev storstädat med. Duschade av tvillingarna och nu ligger alla och sussar gott. Själv ska jag se på Walllander och sen blir det sängen.

Ha en fin kväll!


Intressant?
Valresultatet.se Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Lekplatsen

 1. Anna

  Tur du hade att de inte ringde när de var tyst, lite pinsamt 🙂

  Klart barnen ska få leka, tur att tvättmaskin finns.

  Ha en bra dag!

  PS; fina bilder

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: