web analytics
Gå till innehåll

Leo´s Lekland och Borgholms badhus

I förrgår så var jag och barnen på Leo´s Lekland. Fredrik jobbade men han kom in efter han slutat. Vi kom dit runt 13-tiden och åkte hem när de stängde vid 19. Det var inte så mycket folk där som jag trodde det skulle vara men det var bara skönt. Barnen sprang runt och lekte och hade roligt. Själv satt jag och läste lite i min bok. Drack lite kaffe och gick runt och kikade på vad barnen gjorde. Jag och Robin spelade air hockey och jag vann 🙂

Det var en skön dag och det var roligt och få umgås med barnen, både stora som små. De hoppade, åkte rutschkana, spelade boll och klättrade. De hade verkligen fullt upp i 5 timmar. Jag och Stéphanie handlade fika som vi åt utanför. Det var lite kyligt ute men barnen hade inte tid att sitta för länge ändå. De var rätt så nöjda när vi åkte hem.

Nedan ser ni lite bilder från Leo´s Lekland.  Under dom bilderna så kan ni läsa om vår dag idag 😀

Leo´s Lekland

Leo´s Lekland

Leo´s Lekland

Leo´s Lekland

Leo´s Lekland

Idag tog jag barnen till Borgholms badhus. Det blev några timmars bad. Bubbelpoolen var favoriten naturligtvis. Nja...inte bara barnens utan även min för min kropp älskar verkligen värmen. Lilla Nellie älskade att plaska runt och Hampus och Pontus åkte rutschkana och hoppade på det djupa. En annan stod där med andan i halsen men de var modiga och hoppade ner. Duktiga killar.

Vi hade fika med oss. När jag hade badat en timme med barnen så satte jag mig och tog en kopp kaffe och dukade fram fikat till barnen. När de var klara för fikat så stod den serverad och det blev en mysig stund innan nästa bad stod på tur. Tre timmar var lagom. Väl hemma så blev det grillning och nu är det Let´s Dance på TV.

Borgholms badhus

Borgholms badhus

Borgholms badhus

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: