web analytics
Gå till innehåll

Leos Lekland

Vilken härlig dag det har varit. Vi tog barnen till Kalmar och åkte in på Leos Lekland. Timmarna sprang iväg och just nu är det inte bara barnen som är trötta. Även jag är trött. Vi kom till 12:50 och barnen började springa och leka direkt. Det var rätt så stort där och det fanns en hel del för barnen. De klättrade och åkte rutschkana av olika modeller och de lekte med bollar. Det fanns ett bordtennisbord och något annat spel som vi testade. Det var riktigt roligt.

Det står skyltar överallt om vilka regler som gäller vid varje lekplats. I bollhavet så stod det klart och tydligt att bollarna ska vara inne i bollhavet och inte utanför. En kille runt 10 årsåldern gick in och kastade ut bollarna på golvet. Hans mamma satt i soffan några meter bort och såg vad han gjorde men inte kunde hon säga till sin son. Det slutade med att Hampus, min femåriga son gick bort till pojken och sa att bollarna skulle faktiskt vara kvar i bollhavet. Hampus håller på reglerna 😉

Jag och Fredrik spelade pingis och jag spelade även mot Robin. Det var roligt. Jag spelade pingis en hel del när jag var barn men det är ju flera år sedan. Snacka om att man var ringrostig...skratt...men vi hade skoj.

Nu är barnen lagda och det är snart dags för mig med. Hoppas ni har haft en fin söndag. Ha en fin kväll.

Intressant?

3 reaktioner på ”Leos Lekland

 1. Anna

  Kul och komma iväg på äventyr med barnen!
  Bra gjort av Hampus och säga till de kommer han lång på.
  Pingis är en kul sport som spelades mycket på rasterna när man var yngre 🙂
  kramis

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: