web analytics
Gå till innehåll

Lever i en luftbubbla

Jag lever just nu i en luftbubbla och jag fasar för att den snart bara ska spricka. Vad händer då? Man ska känna av att man lever i alla fall och det kan ingen påstå att jag inte gör för tillfället. Att sitta bredvid och inte kunna göra någonting är nog det värsta.

Jag fick ett telefonsamtal i natt. Det var både skönt och skrämmande men jag fick ett livstecken i alla fall. Det var det bästa.

Sitter här med kaffe nu och försöker vakna till. Blev inte så mycket sömn efter telefonsamtalet i natt. Idag ska jag göra det som faller mig in och vara med barnen. Det är fint väder så vi lär väl sitta ute. Det blåser lite grann men det är bara skönt nu när det är så varmt.

Jag läste aftonbladet som jag alltid brukar göra. Tom Cruise och hans fru ska skilja sig och deras gemensamma dotter Suri ska bo hos sin mamma. Jag har alltid gillat Tom men idag sjönk han i mina ögon. Enligt aftonbladet så sålde han sin dotter för sin image skull. Han var mer mån om den än sin dotter.

Katie Holmes hade vissa krav som hon lätt fick igenom och några av kraven var att Katie skulle ha ensam vårdnad och att han Tom fick umgängesrätt. Tom ska inte få lov att ta sin dotter till någon kyrka och han får inte prata om något som har med scientologerna att göra.


Jag kan hålla med Katie där faktiskt. Hon verkar bry sig mer om dottern än vad hennes X man gör. FLickan ska bo i New York och gå i skola där. Jag undrar bara vad dottern kommer att känna den dagen hon får veta att hennes pappa sålde bort henne för sin image skull.


Intressant?

2 reaktioner på ”Lever i en luftbubbla

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: