web analytics
Gå till innehåll

Liams dop och Sebastians födelsedag

Dagarna går och vi med dom. När det är sommar så hinner man inte med så mycket som man skulle vilja. Att sitta vid datorn är ingen prio precis så därför så blir det glest mellan inläggen. Sedan har vi som sagt haft en del att göra. Min son ska flytta så jag har hjälpt honom att packa och städa lägenheten. Vi har badat och solat och bara varit.

Men det har hänt andra trevliga saker med så klart. Vi hade ju ett kalas för Nellie när hon fyllde år så det hade vi när Sebastian med fyllde år för två dagar sedan. I söndags så hade vi ett vackert dop. Lille Liam fick namnen Liam Johannes Nathaniel Fredrik. Beatrice bar in honom. Jag fick honom när han skulle få vatten över huvudet och sedan lämnade jag över honom till Liams moster. Jag och Fredrik fick vara en bland faddrarna. Underbart och ärofyllt! Vi avslutade med en fika i vår trädgård och sedan bar det iväg till stranden. Dagen kunde inte bli bättre!

Nedan är det bilder från både dop och kalas.

Ja lille Liam är som sagt döpt. Han var jätteduktig. Han gnällde inte utan han svarade prästen när han pratade med honom 🙂 Nedan finns det bilder på Liams presenter. Barnvagnen har jag själv gjort. Med barnvagnen så fick han ett halsband. Hans stjärntecken samt en spargris.

Sebastians lilla kalas ser ni nedan. Vi firade i trädgården. Temat var fotboll 🙂 Han fick fotboll samt ett mål. Fotbollskläder och sparkcykel. Han blev bortskämd med andra ord 🙂

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: