web analytics
Gå till innehåll

Ligger över


Igår var jag hos diabetessköterskan. Jag visste vad resultatet skulle bli innan jag kom dit så det var ingen överraskning. Jag har gått upp 3 kg i vikt och omkretsen har jag gått upp med 5 cm. Inte bra för nu ligger jag över gränsen så jag måste bli av med lite omkrets. Mitt socker ligger högt fortfarande efter måltiderna och jag måste försöka få ner värdena. Nu ska jag försöka lägga om all kost och jag ska försöka ta långpromenader varje dag. Jag ska gå ut till min svärmor om en timme cirka. Hon bor 4 km bort så det blir en liten promenad iaf.

Det blåser lite ute och det är kallt men det ska ändå bli skönt att ut och gå. Ska ha min kamera med mig. Kanske hittar jag något roligt på vägen. Sen har jag tvätt att ta hand om här i eftermiddag. Jag ska först på två utvecklingssamtal i eftermiddag och Hampus ska egentligen till tandläkaren men jag får nog avboka hans tid för jag tror inte att jag hinner det. Det är så roligt för vissa dagar är allt lugnt och sedan vissa dagar så har man allt och lite till just på den dagen.

Jag läste att Fredrik Reinfeldt ska flytta isär från sin Fillipa. De har inte haft mycket tid för varandra står det i aftonbladet. Stadsministerjobbet är inget för äktenskapet stod det någonstans. De visste väl båda vad de gav sig in på? Man måste ge lite av sig själv i ett äktenskap annars brinner ljuset ut. Jag tycker det är bättre om Reinfeldt hade gett sig hän till äktenskapet i stället för politiken. Vad ligger han mest varmt om hjärtat? Sin fru eller att ödelägga den svenska befolkningen?

Nu ska jag göra mig i ordning för att gå ut. Ha en fin dag.

Intressant?

4 reaktioner på ”Ligger över

 1. zoega59

  Nu är ju ditt nickname kanske lite vanligare än mitt.
  Men söker man på enbart Zoega får man 31.900 resultat.

  Google är den bästa sökmotorn. Men ibland kan man få lite för många resultat.

  Ha en fortsatt bra dag.

  Svara
 2. Patricia

  Hoppas dina värden blir bättre.

  Lite illa det där med att de ska separera för jag säger som dig, de måste vetat vad de gav sig in på redan innan..

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: