web analytics
Gå till innehåll

Lime gröna rosor

Idag har det varit en befriande dag kan man säga. Jag vaknade tidigt i morse. Eller natt, beroende på hur man ser på tider. Jag vaknade vid 04 i natt och sedan så har jag sovit oroligt. Upp tidigt och tog det allmänt lugnt i förmiddags. Jag har lärt mig att lyssna på min kropp så därför gjorde jag inte så mycket.

Gick sedan ner till stan och betalade det sista på pappas begravning. Det var som en stor sten föll från mina axlar och det kändes som en befrielse. Det var så skönt att få det betalt för nu kan pappa få vila i frid. Det har han fått göra innan med men så länge kostnaden hängde över huvudet så kändes det som att han inte fick sin ro.

Jag vill tacka mina syskon Peter, Arne, Peter och Diana för att ni visade att pappa betydde något för er. Tack för att ni var med och betalade för vår pappas begravning.

Det finns dom som tror att jag ville att andra skulle hjälpa till för att jag själv inte hade råd, men så är det inte. Jag har inte begärt en enda krona av någon men däremot så har jag gett övriga inblandade möjligheten att själv ta steget att bidra till pappas begravning om de hade velat, men de ville inte.

Pappa vilar äntligen på en plats där han ville få sin sista vila och han gör det på en värdig plats efter en värdig begravning. Det är en lättnad. Pappa är värd varenda en krona och lite till.

Efter jag hade betalt den sista kostnaden så gick jag och köpte tre fina lime gröna rosor som jag gick upp och lade på pappas grav. Det var lika fint fortfarande vid graven och ljuset stod fortfarande tänt. Pappa har det vackert på sin gravplats om jag själv får säga det.

Jag handlade hem det vi behövde och sedan gick jag hem med det. Sen var det bara att gå igen och hämta barn. Först var det de små som skulle hämtas och sedan tvillingarna. Småpojkarna lekte på lekplatsen på skolan innan Benjamin och Beatrice slutade för dagen.

Jag hittade ett program som man kan göra kollage om man vill. Du hittar det här om du är sugen på att testa. Det är där jag har fixat mina bilder. Kika gärna.

Påminner ommina tävlingar som jag har. Dom hittar du i sidokolumnen här bredvid.

Ha en fin kväll!

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: