web analytics
Gå till innehåll

Liten blev stor

Idag för 23 år sedan blev jag mamma för första gången. Då visste jag inte hur livet skulle bli. Att bli mamma var stort men även lite skrämmande. Jag var ensamstående då pappan till min son stack en vecka tidigare. Min son kom 4 veckor för tidigt så jag var även nervös och rädd. Tänk om det inte skulle gå bra? Tänk om jag inte skulle klara av det? Tänk om barnet inte skulle vara välskapt? Ja det var en massa Tänk om.

Vattnet gick på natten. Inte allt på en gång utan det kom lite då och då. Det visste jag inte då men barnmorskan sa till mig att det var dags att åka in. Jag fick inte in i huvudet att jag snart skulle föda för det var ju 4 veckor till. Mamma och pappa körde mig in och jag blev inlagd. De skulle se om mina värkar kom igång av sig själv.Jag fick något som jag kunde sova på och sedan satte de igång mig dagen efter. Kl 11:45 började dom och det dröjde bara 4 1/2 timme tills jag födde mitt första barn. En liten gosse på 44 cm lång och vägde 2400 gram. En liten en med andra ord.

Förlossningen gick bra. Jag hade dock kramp i båda mina ben från höft till tå under hela förlossningsarbetet men det gick bra. Jag var en mycket stolt mamma till detta underverk. Vi fick stanna kvar på BB i 3 dagar. Sen fick vi åka hem. Jag kunde bara sitta och titta på detta lilla barn och jag kände att hela jag fylldes med kärlek.

Idag fyller denna lille gosse 23 år. Ja han är ju inte så liten längre men för mig kommer han alltid att vara ett barn. Mitt barn som jag älskar över allt annat. Han fick lite godis, en stock snus, strumpor och handskar nu till vintern. Samt så fick han spel till datorn som han ville ha. Ja du ser. han är inte så stor trots allt 😉

Vi sjöng för honom i morse. En frukostbricka fick han med en ros på. Sedan blev det en gemensam frukost i köket. Tacos önskade han sig till middag så det blev det.

Ja min son öppnade den stora porten till livet. Det var inte lätt att bli ensamstående mamma vid 21 års ålderna men det var det bästa som hänt mig. Ja att bli mamma alltså. Det är något som är en ära att få vara!

Ett stort GRATTIS till dig André! Jag hoppas du har haft en fin dag! Älskar dig <3

Ljus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: