web analytics
Gå till innehåll

Livet är för kort

De sömnlösa timmarna under natten är så jobbiga att ta sig igenom. Man ligger där trött men kan inte somna om. I flera nätter har jag vaknar 03:31. Varför just den tiden? Jag lyssnar på tystnaden och hoppas att jag kan varva ner och somna om, men det dröjer. Timmarna går. Sen somnar jag äntligen men det är i stort sett dags att vakna och gå upp för att börja dagen.

Detta får ju konsekvenser så klart. Tröttheten försvinner inte. Huvudvärken lever sitt liv. Lever på panodil i stort sett. Idag blir det en lugn fredag. Ska försöka ta hand om min tvätt i alla fall. Så blir det lite nytta gjort.

I helgen ska jag försöka städa klart min svärmors gamla lägenhet. Hon har ju flyttat. Alla flyttar på en och samma gång. Det började med min son, sen hans flickvän. De blev sambos. Sen flyttade tvillingarna, nu Iris och om två månader flyttar min äldsta dotter. Jag börjar bli riktigt trött på flytt nu 😉

Jag har dom flesta på nära håll i alla fall. Det är bara min tvillingdotter som har flyttat lite längre bort. Närmare bestämt tvärs över hela landet. Det känns kan jag säga men det är så skönt att hon är så trygg i sig själv som vågar ta det steget. Hon har fått jobb och boende där och allt går bra för henne.

Jag har bestämt mig för att tänka på att enbart ha dom människor som gör mig glad i min närhet. Kommer bli svårt för det innebär ju att jag måste stänga dörren för en del. Jag ska försöka att inte bry mig på dom människor som inte verkar bry sig om mig och min familj. Jag ska försöka säga nej oftare.

Ja det kommer bli många försök...men nu är det dags att tänka på mig själv!

2 reaktioner på ”Livet är för kort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: