web analytics
Gå till innehåll

Livet är som en berg och dalbana

Har lämnat in min mobil idag. Den har strulat en längre tid nu. Skärmen svartnar när jag svarar i telefon och jag kan inte stänga av samtalet sen. På sidorna i skärmen så var det några sträck i orange färg. Jag tröttnade på det nu så nu lämnade jag in mobilen. Jag får tillbaka den om 3 veckor ca. Kan vara skönt och vara utan mobil med kanske. I alla fall just nu nr jag inte har någon öde ö att ta mig till.

Skolorna börjar om en vecka och då kommer man in i de vanliga rutinerna igen. Skönt på ett sätt och tråkigt på ett annat. Sommarlovet har sprungit iväg rent för fort och jag känner att jag hinner inte med någonting. Ibland känns det som att livet rinner mig ur händerna. Jag känner även att mitt mående är inte som jag hade velat. Allt jag gör tar en sådan kraft och energi och jag tröttar ut mig själv. Ja har nära till gråten medan skratten befinner sig långt borta.

Jag måste ta tag i maten. Middagen lagas inte av sig själv. Vi hade biffar med potatis igår och det blev lite över så det ska vi ha samt lite kyckling för att alla ska kunna bli mätta. Jag hoppas ni har haft en fin dag så här långt. Önskar er en fin kväll. Kram på er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: