web analytics
Gå till innehåll

Livet går vidare

Vi har haft många fina dagar i september och jag hoppas att det får hålla i sig. Jag behöver värmen. Min kropp börjar känna av det annars då höstliga väder. Mina eksem har börjat blomma upp så jag måste vara noga med att smörja, speciellt mina händer.

Annars går allt sin gilla gång här hemma. Dock så blir vi bara färre och färre på hemmaplan. Min tvillingpojke har flyttat till en liten trea här i stan tillsammans med sin flickvän och lilla son. Min tvillingflicka har flyttat till Göteborg tillsammans med sin pojkvän. Hon har fått jobb där. Hennes pojkvän går på Chalmers och läser vidare i sina studier.

Nu har vi två barn hemma. Hampus som är 15 år och Pontus är 13 år. Vart har tiden tagit vägen? Ibland känns det som att tiden står stilla och ibland så märker man hur gammal man själv har kommit att bli. Jag närmar mig dom 50 och jag känner att mitt liv har runnit iväg utan att jag har hunnit med någonting! Men när jag sedan tänker på vad jag har så känner jag hur tiden verkligen har sprungit iväg.

Jag har hunnit med att fostra 7 barn. Det har varit underbara år men även blandat med förskräckelse. Det har funnits många stunder då jag har tvivlat på mig själv som mamma. Jag har velat mina barns bästa men det har funnits stunder då jag har varit rädd för att handlat fel. Därav förskräckelse.

Jag tycker ändå att jag har gjort ett bra jobb om jag får säga det själv. Mina barn har vuxit upp till jättefina människor som bryr sig om sig själva och andra. De har blivit självsäkra och trygga i sig själva. När jag ser på mina barn idag så känner jag mig fruktansvärt stolt. Mina barn är dom bästa som finns. Sedan har några av dom berikat mitt liv med barnbarn. Helt underbara små varelser som jag älskar över allt annat. Vissa träffar jag ofta. Vissa får jag tyvärr inte träffa eller höra något om. Jag har inte gjort något fel. Jag råkar bara vara mamma till dessa små barns pappa som deras mamma dumpade för en annan kille. Men dessa barn blir stora dom med. En dag blir de 18 år och då förhoppningsvis så får de veta varför jag inte har fått vara i deras liv. Den riktiga sanningen!

Ja...livet bjuder både på underbara saker och tråkiga saker. Det är det förstnämnda jag försöker leva för.

Lite av mina tankar denna dag. Nu ska jag ta tvätten. Sedan i eftermiddag ska jag få akupunktur. Önskar er en fin dag ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: