web analytics
Gå till innehåll

Livet springer iväg

Idag kom Lena Nyman till sin sista vila. Sverige har förlorat en stor Stjärna. Så är det bara. Jag älskade att se scener med henne och Hasse och Tage. Jag kom och tänka på en annan stjärna som dog för många år sedan. Nils Poppe. Vi pratade om hans revyer idag jag och Fredrik. Jag missade inte en enda revy som sändes på tv trettondagsafton. Skulle jag råka vara borta den kvällen så spelade jag in det. Jag har flera revyer idag på videoband.

Videoband? Det känns som stenåldern idag. Jag hittade ett kassettband häromdagen. Det var ju år och dar sen man använde sig av dom. Det påminner en om att man själv har blivit många år äldre. Tänk. Jag har en son som går på sitt 18:de år. 18 år???!!!!! Ja han ska bli det. Ändå var det inte så längesen jag fick den lille gossen 4 veckor för tidigt. Han var liten. Han var bara 44 cm lång och vägde 2400 gram.

Man börjar ju bli gammal! 39 år är jag nu och går mot mitt 40.de. Det får mig att tänka på tiden. Den är viktigt och den måste man förvalta på bästa möjliga sätt. När man var runt 20 så trodde man att man skulle leva för evigt. När man närmade sig de 30 så såg man helt plötsligt verkligheten med andra ögon. Iaf så är det så det känns nu när man tänker tillbaka.

Jag ska inte klaga. Har man barn så går tiden fort. Man får så mycket av både det ena och det andra när man har barn. VI har roligt och får ge mycket kärlek och vi får lika mycket tillbaka. Förmodligen så är det väl därför som man tycker att tiden springer iväg?!

Min tid idag har jag spenderat med att göra lite olika saker. Jag har varit iväg och fått tagit ett cellprov. Nu väntas det på svar bara, men det ska nog vara bra. Sen har jag städat av min hall. I morgon är det tänkt att jag ska ta ett annat rum. Man får storstäda lite pö om pö. Man hinner aldrig ta hela huset på en och samma dag.

Nu ska jag hjälpa min son med hans dator och sen blir det lasagne. Ha en fin kväll!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Livet springer iväg

  1. Skogslyckan

    Ja tiden rusar iväg. Det konstigaste är att bli farmor som jag blev för drygt ett år sedan. Jag kan liksom inte få det att tränga in. Det var ju inte alls länge sen min son var nyfödd...okey bara så där 25 år sedan, men vart har de åren tagit vägen. Ha en fin dag!
    Kram Pia

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: