web analytics
Gå till innehåll

Livet.

Snön lugnar ner sig. Åtminstone ett tag. Sedan kommer andra snövågen. Ja så skrev expressen om snöovädret. Vadå ANDRA snövågen? Jag tycker dte har varit många vågor med snö redan! Det är så tjatigt med denna snö och med detta väder. Det står en upp i halsen. Iaf min. Det har varit snö i flera veckor nu och när man ser vallarna som ligger längs vägarna så undrar man hur många veckor till det är. Våren känns väldigt väldigt långt borta.

Vädret är ju dessutom livsfarligt på sina håll. Sådant kan man vara utan. Är vintern verkligen nödvändigt att ha? Nu kan man inte göra så mycket åt det iofs. Vi får ju den oavsett vilket!

Denna snö gör en deprimerad mer eller mindre. Det får ens tankar att börja cirkulera. Man försöker förstå vad livet går ut på. Man läser om bebisar som kämpar för sina liv. Man läser om äldre som gått över till andra sidan. Man tänker på sitt eget liv.

För ca 1 1/2 månad sen gick min älskade faster bort. Jag har varit på begravning o tog ett sista farväl men ändå än idag så känns det konstigt. Hon finns inte mer o hjärnan ska förlika sig med tanken. Hur lätt är det?

Man tänker på sitt eget liv. På hur långt man själv har. Tankar om vad som händer vid döden-efter döden. Alla prylar man har är mindre viktigt då. Alla mina foton som jag älskade att fotografera. Vad betyder det då? Ingenting. Det finns till för efterlevande bara.

Livet springer ifrån en. Den tid som gått får man aldrig tillbaka så det gäller att ta tillvara varenda en sekund, men hur kan man göra det när man inte orkar? Jag är dödstrött o jag längtar efter ljuset. Jag vill ha sol och värme.

Jag har ont i mina leder. Får skylla mig själv då jag har gjort en massa här hemma som inte var så bra kanske. Vi har ändrat om i pojkarnas rum. Robin har fått ett eget o de andra delar rum. Sängar och bokhyllor har flyttats. Får skylla mig själv.

Nej. Nu ska jag sluta o gnälla. Ska dricka mitt kaffe o bara lata mig. Ha en fin kväll!

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

3 reaktioner på ”Livet.

 1. FixaDinBlogspot

  Jag håller med, det får räcka nu! Barnen har åkt skidor och pulka både på längden och tvären, nog!

  Jag har ju också fibro och jag längtar verkligen efter värme, det gör så stor skillnad för mig.

  Tur att det finns bra platser att få avreagera sig på emellanåt 😉
  Kram!!!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: