web analytics
Gå till innehåll

Livets efterrätt är höjdpunkten

Höjdpunkten i livet är när man har fått barn. I alla fall för mig och jag har glädjen av att ha fått 7 underbara barn. Två av mina barn har numera själv barn och de har gett mig 3 fina barnbarn.

Igår höll jag lilla Alizia och då passade jag på att ta ett kort på oss två 🙂

Ja lyckan är total <3

Jag är glad som står både mina barn och barnbarn nära. Jag står även mina barns bättre hälft nära. Det kan inte bli bättre!

Mina barn har bara kontakt med min mamma, deras mormor. Det är synd för jag tycker det är viktigt med relation till föräldrarnas föräldrar. Ja släkten i allmänhet.

Barnen har både famor och farfar i livet. Några av barnen har bara den ena kvar i livet men oavsett så har barnen något gemensamt och det är att ingen av farföräldrarna har någon kontakt med sina barnbarn som bor under mitt tak. Det är sorgligt!

Mina yngsta barn skickade en hälsning för en vecka sedan till sin farmor. De fick inget svar tillbaka. Min son har bara träffat sin farfar. Vi vet inte om hans farmor vet ens om min son existerar. Vi ska skriva ett brev till henne tänkte vi.

Det var mina tankar om det. Ni får ha en bra dag. Kram på er!

6 reaktioner på ”Livets efterrätt är höjdpunkten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.