web analytics
Gå till innehåll

Livets efterrätt

Det sägs att barnbarn är livets efterrätt och visst är det väl så 😊 Nedan ser ni mitt yngsta barnbarn som snart blir 10 månader. Han är helt underbar. Jag fick sådana varma kramar igår som värmde min själ ❤

Ja att jag älskar barn kan väl ingen undgå. Jag har sju barn som jag gör allt för. Några av dom har gett mig fem vackra barnbarn ❤ Jag är lyckligt lottad!

Många räknar rikedom i pengar. Jag räknar rikedom I kärlek. Till exempel det man får från familj och vänner. Jag uppskattar människor som ställer upp för varandra utan att kräva något tillbaka.

Jag blir snart 50 år. Vad har jag åstadkommit under dessa år? Jag har fostrat sju barn. Fem av dom helt ensam under flera år. Samtidigt så har jag fått kämpa med mig själv. Sortera bort tråkiga minnen. Fick jag något stöd? Nej! Inte av dom man trodde skulle finnas där

Min bästa älskade vän Carina stod bakom mig i vått och torrt. Min fina älskade vän Helen fanns också där. Sedan har vi min finaste älskade vän Mia. Dom har sin egen lilla plats i mitt hjärta för alltid. Det dom gjorde för mig uppskattas otroligt mycket. Det är mer värt än alla pengar i världen!

Ja lite av mina tankar idag.

Jag, Fredrik och några av barnen ska till Lammet och grisen för att äta. Det ska bli så mysigt. Synd att alla barnen inte kunde följa med. I morgon ska vi äta tillsammans här hemma. Ska också bli mysigt ❤ Små saker som betyder så mycket ❤

Ha det gott och sköt om er ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: