web analytics
Gå till innehåll

Livets efterrätt – barnbarnen

Idag har jag ont i min rygg och jag är fruktansvärt trött. Känns som att jag skulle kunna sova en hel vecka i sträck. Ska bli skönt med några dagars ledighet nu. Idag är jag hemma med små hjärtan. Nelli och Sebastian är lediga från dagis idag och jag får lite ensamtid med dom. Jag njuter!

Det finns inget härligare än barn och barnbarn-. Jag har ett tredje barnbarn men hon bor på Gotland. Träffar inte henne så ofta som jag skulle vilja. Vi ska försöka åka över dit i sommar. Det är svårt att få allt att klaffa bara då vi alla jobbar och inte ofta på samma tider.

Idag blir det att inte göra någonting utan jag ska ta vara på tiden med mina älskade barnbarn. Det ska bli mys framför TV:n. Se en bra film, animerade så klart 🙂 Det finns många bra

Ska iväg en sväng i eftermiddag men sedan blir det hem och en tidig sänggående för mig. Jag hoppas ni alla har det bra och att ni har lite sol och värme. Det har inte vi här i Borgholm.

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: