web analytics
Gå till innehåll

Livets efterrätt

Stolt mamma! För 1 1/2 år sedan blev jag farmor för första gången. En liten Nellie blev det. Från första stund som jag fick veta att min son skulle bli pappa blev jag lycklig. Ett barn är livet själv! Nellie är en del av mig och framför allt en del av sina föräldrar. Det där talesättet att barnbarnen är livets efterrätt har jag äntligen förstått innebörden på. Det är en fröjd att få följa Nellie. Hon är helt underbar. Idag fick jag veta att min äldsta son ska bli pappa. Om allt går som det ska. Ännu en liten pärla. Så härligt.

Det är nu man märker att man själv har gått upp en generation. Innan var jag bara förälder. Nu är jag farmor med, men det är jag med en ära. Det är roligt att få vara en del av deras liv.

För 2 veckor sedan så fick min näst äldsta son sitt körkort. Det var efterlängtat av honom. Han påbörjade sitt körkort när han blev 18 år men så fick han sin dotter och la körkortet på is lite grann för att han ville sätta sin tid och pengar på sin dotter i stället. Nu har han tagit det och han var mycket duktig. Jag var med när han fick det. Han kör bra så jag var inte orolig.

Idag har jag haft ont i mina leder. Jag skröt igår i bloggen att jag kunde dricka kaffe sent och ändå kunna sova. Det skulle jag aldrig gjort för det fick jag äta upp. Jag hade svårt att somna och sedan vaknade jag flera ggr i natt. Dock så tror jag inte att det var för kaffet utan för mina onda leder. Hoppas på en bättre natt inatt med andra ord.

Idag fyller min mor år. Ett stort grattis till henne. Hoppas hon fick en fin dag.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: