web analytics
Gå till innehåll

Ljus till graven

Vi har varit i stan idag. Gick ner till stan med barnen i pulka. De tyckte det var roligt. Här nedanför har vi Hampus med Fredrik.

Här undertill ha vi lille Pontus!

Vi gick till kyrkogården för att sätta ljus på Fredriks brors grav. Han skulle ha blivit 52 år idag. Sen satte vi två ljus i minneslunden. Min faster skulle ha blivit 69 år i går. Det ena ljuset var till henne. Det andra till mina andra nära o kära som har gått bort.

Hampus ville sätta in ljuset så det gör han hör med Fredriks hjälp.

Det är en vacker utsikt vid den kyrkogården. Man tittar ut o ser havet. Det är vackert oavsett om det är sommar eller vinter!

Idag var det klart och fint. Den mörka randen som syns strax över isen är fastlandet.

Jag skrev ett inlägg tidigare. Ni kan läsa det HÄR. Den ena kommentaren från den fega anonyma personen är speciellt skrattretande.

Anonym Says:

Så du umgås inte med syskon och mor mm mm. Gud vad du sårar dem nu. Men nu är det så att jag vet att de talar sanning. Har talat med din sambo så sent som idag och han talar sanning i alla fall. Vad du än säger här så är det lögn. Han borde veta han är ju tvungen att bo i röran.

Hahahaha...ja jag gapskrattar faktiskt. Jag har varit med min sambo precis hela dagen så jag vet att denna människa ljuger. Fredrik har inte pratat med den personen.

Jag tycker det är sorgligt när människor inte vet när det är dags att lägga av, men det finns konsekvenser för allt.

Idag har jag inte tvättat. Jag har inte dammsugat heller för vi, jag OCH Fredrik har varit med småbarnen precis hela dagen o nu siter han här bredvid mig o tar det lugnt. Jag ska snart påbörja middagen o sen blir det läxläsning, sagostund och tandborstning. Sen är det dags för barnen att sova.

Ha en fin kommande kväll!

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.