web analytics
Gå till innehåll

Ljusen i mitt liv

Ännu en onsdag kommen. Dagarna går fort fram nu. Vi närmar sig jul och än har inte julkänslan infunnit sig. Vart är den? Jag brukar ha julkänsla redan i början på november i vanliga fall. Har julmusik på för att få igång känslan men den håller sig borta. Jag hoppas att den infinner sig lagom till självaste julafton i alla fall. Hör och häpna; Jag ska ha julklänning på mig 🙂 Jag går aldrig i klänning annars men är det jul så är det. Ingen fancy klänning så utan en helt vanlig skön och ledig klänning.

Jag ska fira med min man, mina barn och deras respektive samt mina barnbarn. Några av dom i alla fall. Det ser jag verkligen fram emot. Det ska bli så roligt. Jag mår som bäst när jag är bland mina barn o barnbarn. De är ljusen i mitt liv.

De flesta julklappar är inslagna. Alla har inte kommit än. I år så beställde jag faktiskt klapparna över internet. Så skönt slippa att stå i kö i affärerna. Det blir oftast hastiga köp med när man går runt i affärerna. Sedan vet man knappt vem man har köpt sakerna till. Nu tog jag en person i taget när jag beställde. Så skönt!

Idag händer det inte mycket här hemma ärligt talat. Jag och Fredrik hjälpte äldsta dottern att städa hennes gamla lägenhet som hon nu ska lämna i dagarna. Flyttstäd är ingen lek. Det var bara en liten etta hon hade men det var nästan jobbigare att städa den än min sons fyra som han lämnade i somras. Idag har jag så ont i min rygg och i mina höfter så det blir att ta det lugnt med andra ord.

Jag och Stéphanie köpte hjärtformade julgranskulor som man kan sätta foton i. Jag har letat efter foton på mina barnbarn som jag har klippt ihop och satt i. Det blev bra. Nu ska de bara upp i julgranen med.

Jag tycker det är så roligt att vi samlas alla vid sådana här årstider. Vi försöker göra något roligt tillsammans med under några dagar under sommaren med. När man har många barn så kan det vara svårt att få med alla men de flesta brukar kunna, men det gäller att planera. Det är en del i det roliga tycker jag. att planera semestern som man ska spendera. Till nyår ska vi samlas här hemma. Det blir middag och lite mys och prat. Kanske så kan vi spela några spel med.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Jag hoppas att ni alla har en fin dag så här långt. Önskar er en fin fortsättning. Varm kram till er alla!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.