web analytics
Gå till innehåll

Ljusets låga brinner

Denna dagen har jag spenderat med mina barn. Vi har ätit en vanlig enkel middag och Stéphanie målade barnen så de kunde gå "Bus eller godis" som de kallar det för. Jag och Stéphanie gick med de sm¨och tvillingarna. Med oss hade vi Sally. Det blev lite godis till barnen.
 
Jag och Stéphanie gick till gravarna och satte ljus. Först ut var Tomas, Fredriks bror. Sen gick vi till minneslunden. Där var så vackert med alla tända ljus. Vi tände ett för alla som lämnat oss och som vi inte kan hälsa på. Sen tände vi några andra ljus som hade slocknat. Efter det gick vi till pappas grav.
 
Jag satt där och tänkte tillbaka på minnesvärda stunder. De gånger vi träffades och bara var. Pratade och åter pratade. Vi pratade ofta om livet. Hur det var för pappa och hur det blev. Det fanns mycket sorg men även mycket glädje.
 
Älskade pappa!
 
Denna dagen så har många tänkt på just dig. Mina barn, dina barnbarn har pratat om dig med glädje. De minns dig som den glada morfarn som var så snäll och givmild. De minns dig som en älskvärd morfar som bara ville deras bästa och visst var det väl så! Barnbarnen var ditt liv. Du älskade att vara bland dom, prata med dom och skämma bort dom. När jag såg dig med mina barn var jag lycklig. Du var en fantastisk morfar till mina barn och du gav så otroligt mycket av dig själv.
 
Jag saknar våra pratstunder. Jag saknar din röst, din humör, ditt skratt, dina råd och din enkelhet.
 
Älskade pappa. Idag brinner ljuset med kärlek för dig.
Vi saknar och älskar dig <3
Vi slutade kvällen med att se en film tillsammans. Mama Mia blev det. En underbar film med underbar musik. Jag hoppas ni alla haft en fin dag.
 
Kram på er <3
Halloween
Halloween
Halloween

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: