web analytics
Gå till innehåll

Logisk tänkande

Det här kommer säkert att låta hemskt inför många öron men logiskt tänkt så borde man förstå att tyg absorberar upp vätska och när det gör det så blir den tyngre.

Vad jag pratar om? Jo om den tragiska olyckan med kvinnan som ville bli fotograferad i sin bröllopsklänning vid vattnet. Vad hände? Jo kvinnan föll i vattnet och drunknade. Klänningen sög upp vatten och kunde inte hålla sig uppe.

Hennes familj vill nu att det ska upp stängsel så inte fler gör om samma misstag. En liten skylt hjälper inte sa dom. Nej det kan jag hålla med om. Säkerhet kan aldrig bli för mycket men varje människa borde ändå förstå att man inte ska gå till sådana där ställen med så tunga kläder.

Innan man gör något så måste man själv tänka på riskerna lite grann. Jag vet att det låter hårt men det är inte meningen utan jag pratar bara om logiskt tänkande.

Sen o andra sidan så sitter man idag med facit i hand och då är det lätt att säga något. Man vet inte hur man själv hade tänkt i samma situation men jag hoppas på logiskt tänkande i alla fall.

Jag fick hämta Pontus på dagis igår för att han hade kräkt. Han fick sedan feber på kvällen men idag är han pigg. än så länge i alla fall. Han har ätit lite och druckit en del saft. Vi ska snart hämta de andra barnen på fritids och jag tror inte att det ska vara några problem.

Jag har plockat undan den del hemma. Inte så mycket som jag borde ha gjort kanske men jag har myst med lill pojken med. Det kan man aldrig göra för mycket.

Intressant?

3 reaktioner på ”Logisk tänkande

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: