web analytics
Gå till innehåll

Medicinen var hur bra som helst

Har varit och sett på Medicinen med Helena Bergström på bio tillsammans med mina döttrar Stéphanie och Beatrice samt min väninna Maria. Den var mycket bra så den rekommenderar jag skarpt. Hela Bergström spelar ju så otroligt bra. Ja det gör resten av gänget med. Det var många äldre på bion som såg filmen och även dom gillade den 🙂 så den har rät så bred publik.

Nu är diskmaskinen igång och det är även valvakan på TV4. Just nu är det nästan 1000 valdistrikt som är räknade så nu är det bara ca 5000 kvar. Hur det ska gå vet jag inte men jag hoppas på att Stefan Löfven tar hem det hela. Jag vill absolut inte ha Fredrik Reinfeldt eller någon annan inom det Moderata partiet som ledare för Sverige.

Pojkarna är lagda. Benjamin var hemma hos svärmor och spelade bingolotto. De brukar spela tillsammans och de hade haft en trevlig kväll tillsammans men de vann ingenting sa Benjamin.

I morgon är det måndag igen. Veckorna springer verkligen iväg. Det gör inget bara snön väntar med att komma. Låt oss ha en lååååång höst med fina dagar. Det är skönt och kunna gå i skogen när det är höst, bara vädret tillåter att man går utan regnrock.

Nu blir det sängen för mig. Ha en fin kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: